Mr. Frank Visser rijdt visite

Woede om wilde wortelgroei

SBS 6 - donderdag 10 december om 21:30

© tv.talpanetwork.com
Mr Visser staat Ata en Wil bij nadat ze een tweedehands camper kochten die in perfecte staat zou zijn, maar toch tot twee keer toe de geest gaf. Nieuwkomer Meester Groos buigt zich over de wortelwildgroei in de straat van de 87-jarige Corrie.

Frank Visser doet het sinds kort niet meer alleen in Mr. Frank Visser rijdt visite, zijn collega Reinier Groos neemt ook enkele zaken op zich. Mr. Groos beleefde begin dit seizoen zijn tv-debuut in Mr. Frank Visser: Wordt u al geholpen? en stroomt nu door naar de primetime versie van het juridisch adviesprogramma.

Meester Groos

Meester Groos is in Eindhoven waar hij de 87-jarige Corrie adviseert over de wortelwildgroei in haar straat. Uiteraard gaat ook Frank Visser eropuit: hij staat Ata en Wil bij die een tweedehands camper kochten waar niets aan zou mankeren. Toch had het stel tijdens hun eerste reisje twee keer pech met het voertuig. In Wassenaar buigt Mr. Visser zich over het probleem van flatbewoners die door de woningbouw in een uitzichtloze situatie verkeren.

Meer over