Mr. & Mrs. Smith

Angelina Jolie en Brad Pitt vechten het uit

NET 5 - donderdag 29 oktober om 20:30

© http://info.sky.de/
Het huwelijk van de Smithjes heeft betere tijden gekend. John (Brad Pitt) en Jane (Angelina Jolie) zijn de interesse in elkaar eigenlijk verloren. En ze houden er allebei een levensgevaarlijk dubbelleven op na.

Op het eerste gezicht zijn Jane en John het zoveelste echtpaar met een uitgeblust huwelijk. Maar er is meer aan de hand: de Smithjes leiden allebei een strikt geheim – en retespannend – dubbelleven.

Mr. & Mrs. Smith

Ze weten het niet van elkaar, maar Mr. Smith (Brad Pitt) en Mrs. Smith (Angeline Jolie) zijn twee van de beruchtste huurmoordenaars ter wereld.

Dat ze dat niet van elkaar weten komt doordat ze voor concurrerende bedrijven werken.

In de actiekomedie Mr. & Mrs. Smith komen die dubbellevens pas aan het licht als John en Jane allebei een nieuwe opdracht krijgen. Wat blijkt: ze moeten elkaar uit de weg ruimen.

Gek genoeg doet dat meteen het gedoofde vuur tussen de echtelieden weer oplaaien.

Angelina Jolie en Brad Pitt

Toen de opnames van Mr. & Mrs. Smith begonnen was Brad nog gelukkig samen met Jennifer Aniston. Tegen de tijd dat de film af was, hing de vlag er heel anders bij: Brad wees Jennifer de deur en ging met Angelina verder.

‘Brangelina’ was jarenlang het bekendste en meest glamoureuze Hollywoodkoppel. Ze hebben samen zes kinderen (drie daarvan zijn geadopteerd).

In 2014 stapten Angelina en Brad in het huwelijksbootje. Twee jaar later kwam er een einde aan het grootste showbizzhuwelijk van de 21e eeuw.

Meer over