Annette

Het liefdesverhaal van Adam Driver en Marion Cotillard in musicalfilm Annette

Film1 Prem - zaterdag 9 juli om 20:30

Adam Driver en Marion Cotillard kruipen in de magische musicalfilm Annette in de rollen van een zelfzuchtige cabaretier en een succesvolle operazangeres. Kent hun liefdesverhaal een mooi einde? Je ziet het vanavond op Film1 Première.

Het liefdesverhaal van Henry en Ann uit de film Annette lijkt op het eerste gezicht er één uit een sprookjesboek. Het is namelijk liefde op het eerste gezicht tussen de beroemde operazangeres en de omstreden cabaretier, die elkaar ontmoeten na een voorstelling. Al snel worden ze dan ook omgedoopt tot het perfecte glamourkoppel. De paparazzi volgt ze op de voet, de wereld adoreert ze. Maar daar komt verandering in als hun eerste kind wordt geboren: Annette.

Annette

Het meisje groeit namelijk uit tot een mysterieus kind, met een uitzonderlijke lotsbestemming. En dat zet het leven van het gedroomde paar op zijn kop. Weten ze elkaar ondanks de omstandigheden toch keer op keer te vinden of betekent dit uiteindelijk de genadeklap voor hun huwelijk? Je ziet het in Annette, een film van visionair regisseur Leos Carax onder meer bekend van Holy Motors en Pola X.

Annette is vanavond om 20:30 uur te zien op Film1 Première.

Meer over