Op zoek naar ...

Spatten de vonken tussen Danny en Sandy ervan af in muziekcompetitie Op Zoek Naar...?

NPO 1 - vrijdag 20 januari om 20:37

© AVROTROS
De Danny’s en Sandy’s komen in deze aflevering van Op Zoek Naar... eindelijk samen en dat is belangrijk: de chemie tussen de Grease-hoofdrolspelers moet straks immers van het toneel spatten. De kijkers beslissen wie er doorgaan naar de halve finale.

De Danny’s en de Sandy’s komen samen in Op Zoek Naar ... en dat is een belangrijke fase in deze wedstrijd. De chemie tussen de Grease-hoofdrolspelers moet straks immers van het toneel spatten. De kijkers beslissen wie er doorgaan naar de halve finale, maar niet voordat de jury zijn vakkundige mening heeft gegeven.

Jim Bakkum in Op Zoek Naar...

Vooral Jim Bakkum kan goed beoordelen welke deelnemers het leukste toneelkoppel vormen: hij speelde in 2006 en 2007 de hoofdrol in Grease. Inmiddels is hij al ruim elf jaar getrouwd met zijn Sandy van destijds, Bettina Holwerda. Deze talentenjacht is een van de weinige tv-projecten waar Bakkum in 2022 ja tegen zei. Hij nam rustig de tijd om zelf formats te bedenken. Een daarvan is een interviewprogramma waarin hij bekende Nederlanders ontvangt.

Meer over