Must Love Dogs

Diane Lane is op zoek naar een hondenliefhebber

SBS 9 - vrijdag 17 juni om 20:30

© https://medien.sky.de/
Sarah Nolan bivakkeert sinds haar scheiding in een pyjama op de bank. Haar familie kan het in Must Love Dogs niet meer aanzien en schrijft haar in op een datingsite.

Sarah Nolan (Diane Lane) is een vrijgezelle juf. Ze is sinds een aantal maanden gescheiden. Haar familie kan het in Must Love Dogs echter maar moeilijk verkroppen dat ze single is. Daarom schrijft Sarahs zus haar in op de datingsite Perfectmatch.com. Ze omschrijft  Sarah als voluptueus, sensueel, charismatisch en gezellig. Haar man in spe moet voldoen aan de voorwaarde dat hij van honden houdt.

Must Love Dogs

Een van die dates in Must Love Dogs heeft ze met de ietwat vreemde Jake Anderson (John Cusack). Hij is een idealistische botenmaker die er opmerkelijke ideëen over romantiek op na houdt. Sarah vreest dat hij meer wil dan ze hem nu kan bieden. Bovendien is er nog een andere goed uitziende man in het vizier. Bob Connor (Dermot Mulroney) is de gescheiden vader van een van haar studenten. Hij is charmant, relaxt en heeft verdacht veel weg van Mr. Perfect. Maar is hij dat ook? En houdt hij wel van honden?

John Cusack

Regisseur Gary David Goldberg vroeg aan John Cusack toen hij het script van Must Love Dogs overhandigde of hij de dialogen van zijn personage eventueel wilde aanpassen, mocht dat beter bij Cusack passen. Tot Goldbergs verbazing stuurde Cusack het script terug met 45 pagina's aan nieuwe dialogen voor Cusacks personage. 

Meer over