Ministars

Kinderen zingen met supersterren in nieuwe muziekcompetitie Ministars op SBS6

SBS 6 - vrijdag 6 januari om 20:29

© Talpa

Heb je genoten van Superkids en Onmogelijke Duetten? Kijk dan vanavond naar de nieuwe muziekcompetitie Ministars op SBS6, waarin jonge talenten een videoduet zingen met een superster.

In het nieuwe feelgood programma Ministars komt een droom uit voor een select groepje kinderen van tussen de acht en vijftien jaar. Zij krijgen namelijk de kans om mee te zingen met de videoclip van een superster naar keuze. En dat kan dus met iedereen zijn: van Dua Lipa tot Justin Bieber en van Beyoncé tot 'onze eigen' Davina Michelle.

Ministars

Dat doen de jonge deelnemers echter niet enkel voor de lol, want door deel te nemen, maken ze ook nog eens kans om met een spaarrekening van 25.000 euro naar huis te gaan. Iedere show zullen ze beoordeeld worden door een jury bestaande uit Miss Montreal, Snelle en Rolf Sanchez. Echter, hun stem is niet doorslaggevend. Ondertussen kijkt er namelijk ook een onafhankelijke publieksjury mee bestaande uit 100 personen. Zij bepalen welke Ministar uit de top vier door mag naar de finale.

Wendy van Dijk en Britt Dekker

Deze familieshow wordt gepresenteerd door Wendy van Dijk. Aan ervaring heeft zij geen gebrek. Zo presenteerde ze jarenlang The Voice Kids voor RTL en op SBS6 stond ze al aan het roer van onder meer Dance, Dance, Dance en We Want More. Net als bij die laatste zal Wendy van Dijk ook in Ministars worden bijgestaan door Britt Dekker, die samen met de familie plaats neemt in de skybox om vanaf daar de optredens te volgen.

Ministars is vanaf vanavond wekelijks om 20:30 uur te zien op SBS6.

Meer over