Muziekfeest op het plein

Nederlandse artiesten zingen nog eenmaal het dak eraf in Houten

NPO 1 - vrijdag 19 augustus om 21:31

© AVROTROS
Samantha Steenwijk, Mart Hoogkamer, Snelle, Frans Duijts, Donnie en andere Nederlandse artiesten zongen eind juni het dak eraf tijdens het beroemde muziekfeest dat plaatsvond in Houten. Vanavond is daarvan een tweede registratie te zien.

Het spreekwoordelijke dak ging eraf, eind juni op Het Rond in Houten. Hier streek het Nederlands artiestenlegioen neer voor Muziekfeest op het Plein. Het tweede deel van de registratie van het openluchtconcert - dat anderhalve week eerder ook mensen in Waalwijk liet meezingen - is vanavond te zien.

Muziekfeest op het Plein

In Houten betraden onder meer Samantha Steenwijk, Mart Hoogkamer, Snelle, Frans Duijts, Donnie, René le Blanc, Wolter Kroes, Gerard Joling en Wesly Bronkhorst het podium. Liefhebbers van Nederlandstalige muziek konden het feest gratis bijwonen.

Jan Smit

De beroemde muziekkaravaan trekt inmiddels al zeventien jaar door het land. Presentator Jan Smit noemt het ‘een evenement voor iedereen’. “Waar we ook komen, we zien altijd dat muziek zorgt voor verbinding en een groot feest.”

Meer over