I want your song

Sanne Hans staat voor een lastige keuze in I Want Your Song

SBS 6 - vrijdag 1 juli om 20:30

© Talpa

Rapper Snelle staat vanaf vanavond aan het roer van I Want Your Song. In deze muzikale show strijden vijf songwriters tegen elkaar in de hoop dat ‘gastartiest’ Sanne Hans hun liedje kiest.

Een bekende Nederlandse artiest die hún liedje uitbrengt, het is de droom van de vele songwriters die meedoen aan het nieuwe SBS6-programma I Want Your Song. Die droom kan uitkomen, want Miss Montreal, Gerard Joling, Nick en Simon, OG3NE, Samantha Steenwijk, Rolf Sanchez, Mart Hoogkamer en Tino Martin zijn stuk voor stuk op zoek naar een nieuwe hit.

Sanne Hans

In deze eerste aflevering van de nieuwe muzikale competitie I Want Your Song bijt Sanne Hans, oftewel Miss Montreal, het spits af. Zij krijgt onder leiding van rapper Snelle vijf liedjes te horen van diverse nerveuze songwriters en hun liveband. De rest van publiek bestaat uit honderd enthousiaste fans, die ze ten alle tijden om hulp kan vragen als ze last krijgt van keuzestress. Toch is één ding duidelijk: uiteindelijk moet Sanne zelf de knoop doorhakken.

I Want Your Song

De winnende songwriter wacht een mooie prijs. Zijn of haar lied wordt namelijk bekroond met een videoclip en een officiële lancering. Gaat het nummer vervolgens de hitlijsten bestormen of blijkt het toch geen succes?

I Want Your Song is vanaf vrijdag 1 juli wekelijks om 20:30 uur te zien op SBS6.

Meer over