I want your song

Zoeken Nick en Simon naar hun laatste hit in I Want Your Song?

SBS 6 - vrijdag 19 augustus om 20:30

© Talpa
‘Kijk omhoog’, ‘Pak maar m’n hand’, ‘Rosanne’ en ‘Julia’ zijn enkele van de vele hits van Nick & Simon. Nu is het Volendamse duo op zoek naar een nieuw succesnummer in I Want Your Song. Weten ze die bij de vijf songwriters te vinden?

Nick & Simon hebben al flink wat hits op hun naam staan. Op hun lijst van succesnummers prijken onder meer ‘Kijk omhoog’, ‘Pak maar m’n hand’, ‘Rosanne’ en ‘Julia’. In 2006 brak het Volendamse duo door en inmiddels zijn de twee een vaste waarde binnen de Nederlandse muziek.

Nick en Simon

Ook zijn ze niet meer weg te denken van televisie. Met mede-Volendammer Kees Tol maken ze onder meer De 3 sterren camping. Samen waren ze te zien in onder meer Beste Zangers, ook als presentatieduo, en als coaches in The Coice of Holland.

I Want Your Song

In I want your song zijn ze niet de presentatoren of coaches, maar de artiesten die op zoek zijn naar een nieuw nummer. Vijf songwriters presenteren een liedje. Aan Nick & Simon de taak om daar, met hulp van het publiek, hun volgende hit uit te kiezen. De vraag is echter wel of die uitkomt. De twee Volendamse heren schuiven namelijk tien dagen later aan bij Jinek om te praten over hun toekomst als tv-duo. Is het einde nabij?  

Meer over