Met Soundos, Sanne en Johnny

Muzikaal feest in nieuwe SBS6-show Thank You For the Music

4 juni 2019 20:35 | kijktips | Door Irma Tomas

© William Rutten
Het is een en al gezelligheid in de nieuwe spelshow Thank you for the music op SBS 6 waarin teamcaptains Soundos el Ahmadi, Sanne Hans en Johnny de Mol de muzikale strijd met elkaar aan gaan.

Zij krijgen wekelijks een andere bekende Nederlander naast zich terwijl ze muziekfragmenten raden, moeten puzzelen met bijvoorbeeld Pictionary in songtitels en hits verpakt in emoji’s. In de eerste aflevering zijn de gasten Carolina Dijkhuizen, Danny de Munk en Kaj van der Voort. Presentatrice Kim-Lian van der Meij leidt de vrolijke chaos in goede banen.

Zuiver zingen

Er is ook een speciale taak voor het publiek weggelegd in Thank you for the music. Als een duo een muziekspel wint, kiezen ze één van de zes speciale publieksleden. Dit zijn uitgesproken types: van een student tot een bouwvakker tot een rocker. Het winnende duo moet - puur op looks - degene selecteren van wie ze denken dat die het beste kan zingen. Een speciale techniek meet de timing van het nummer, de zuivere noten én alle valse uithalen van dit publiekslid. Hoe beter er gezongen wordt, hoe hoger de score. En thuis mag er natuurlijk ook worden meegezongen. 

Thank you for the music, vanaf zaterdag 8 juni wekelijks om 20.30 uur bij SBS6

 

Meer over