Avastars

De Avastars zingen en dansen zich een weg naar de finale

SBS 6 - vrijdag 24 maart om 20:29

© redactioneel.s3-eu-west-1.amazonaws.com/images
Met een plek in de finale in het vooruitzicht halen de Avastars voor een laatste keer alles uit de kast. Naast de gebruikelijke solo-optredens zingen ze in deze halve finale voor het eerst een duet met een andere avastar.

Het is deze week erop of eronder voor de zes overgebleven avastars. In deze halve finale moeten ze namelijk alles op alles zetten om een van die felbegeerde plekken in de finale te halen. Dit doen ze door een perfect solo-optreden neer te zetten en een duet: voor het eerst dit seizoen doen de avastars namelijk duetten met elkaar. De beste vier gaan uiteindelijk door naar de slotaflevering.

Avastars

Ondanks de enorme promotie vooraf en de hoge verwachtingen van de makers, lijkt het na de slotaflevering volgende week echt gedaan met Avastars. En dat heeft vooral te maken met de kijkcijfers. Waar de allereerste aflevering eind februari nog 304.000 mensen wist te bereiken, is dat aantal de afgelopen tijd alleen maar gedaald. Tijdens de aflevering van 10 maart was er zelfs een dieptepunt: toen keken er slechts 197.000 mensen naar de uitzending. 

Meer over