Avastars

Welke avastars zingen en dansen zich naar de halve finale?

SBS 6 - vrijdag 17 maart om 20:29

© Talpa
De halve finale van Avastars is in deze vierde aflevering alweer zicht. Om die te bereiken moeten de avastars de jury weten te imponeren met zowel een solo- als een groepsoptreden. De avastar die deze aflevering de laagste score haalt, moet vertrekken.

De zeven overgebleven avastars geven allemaal een solo-optreden en zowel de mannelijke als vrouwelijke avastars verzorgen bovendien een groepsact. Het is zaak de deskundige jury te imponeren, want het talent met de laagste score moet - met de halve finale in zicht - het programma verlaten. Dat zorgt bij de kandidaten voor de nodige spanning.

Kalvijn in Avastars

Youtuber Kalvijn heeft naar eigen zeggen niet zoveel last van die spanning, ook al is dit zijn eerste grote presenteerklus op de nationale tv. "Ik vind het vooral heel leuk. De opnames zijn inmiddels achter de rug dus het is nu ook uit mijn handen. Ik kan er nu niks meer aan veranderen. We zien wel wat het wordt, maar misschien dat het toch nog wel een beetje spannend is als ik straks naar Avastars zit te kijken.”

Deze vierde aflevering van Avastars is op 17 maart te zien op SBS6.

Meer over