Op zoek naar ...

De spanning is wederom om te snijden in muzikale competitie Op Zoek Naar...

NPO 1 - vrijdag 13 januari om 20:34

© AVROTROS
Met nog maar drie afleveringen tot de finale wordt de jury van Op Zoek Naar... waarschijnlijk een stuk strenger voor de musicaltalenten. Ze zullen nu echt alles uit de kast moeten halen om hen te overtuigen om dat zij dé Danny en Sandy zijn.

Zoals de namen van John Travolta en Olivia Newton-John op de poster van Grease prijken, zo schitteren straks ook die van de Op Zoek Naar ...-winnaars op het affiche van de musicalversie.

Olivia Newton-John

Voor hen wordt het waarschijnlijk een net zo'n grote doorbraak op het toneel als voor Newton-John op het witte doek. Voordat de in 2022 overleden actrice gevraagd werd voor de film, behaalde ze al een vierde plek op het Songfestival en had ze vijf nummer 1-hits in Amerika. Maar Grease maakte haar pas echt onvergetelijk.

John Travolta

Hoewel de Brits-Australische betwijfelde of ze als 29-jarige een tiener kon spelen, stond tegenspeler Travolta erop dat ze het moest doen. Tot haar overlijden bleven ze bevriend. Tussen de Nederlandse Danny en Sandy klikt het straks hopelijk net zo goed.

Meer over