My Big Fat Greek Wedding 2

De familie Portakalos maakt er een Grieks potje van in het vervolg van My Big Fat Greek Wedding

Viaplay TV - zondag 3 maart om 18:43

© Plurimedia
Aan het eind van My Big Fat Greek Wedding deed hoofdpersoon Toula iets wat niemand in haar familie voor mogelijk had gehouden: ze trouwde met een niet-Griekse man.

Aan het begin van My Big Fat Greek Wedding 2 zijn Toula (Nia Vardalos) en Ian (John Corbett) alweer een hele tijd getrouwd. Hun dochter is zelfs bijna klaar met de middelbare school.

My Big Fat Greek Wedding 2

Het huwelijk van Toula en Ian heeft betere tijden gekend. Hun vroegwijze dochter Paris (Elena Kampouris) maakt het hun ook niet altijd gemakkelijk. Ze wil nu zelfs in een andere stad gaan studeren!

My Big Fat Greek Weddding 2 gooit er qua familieperikelen een schepje bovenop. Toula's vader ontdekt dat hij en zijn vrouw door een ambtelijke vergissing nooit officieel getrouwd zijn.

Dat is een schande voor de familie Portokalos. Opa en oma moeten zo snel mogelijk (nog een keer) trouwen.

Deze Griekse bruiloft wordt nog groter en Griekser dan die van Toula en Ian.

Rita Wilson

Bijna alle hoofdrolspelers uit het eerste deel keren in My Big Fat Greek Wedding 2 terug om hun rol nog eens dunnetjes over te doen. Daarnaast zijn er gastrolletjes voor acteurs van Griekse komaf.

Een van hen is Rita Wilson, de vrouw van Tom Hanks. In het eerste deel trad ze alleen als producent op, nu heeft ze dus ook een rol in de film.

Ook John Stamos (bekend van Full House) komt voorbij. Zij hebben allebei Grieks bloed door de aderen stromen.

Meer over