My One & Only

Daten is weten

RTL 8 - dinsdag 14 juli om 20:29

© © DIVA
Op aandringen van een vriendin doet Stephanie mee aan een datingprogramma. Ze wordt inderdaad verliefd, maar het gaat niet zoals het bedoeld is.

Stephanie (Pascale Hutton) bulkt nou niet bepaald van het zelfvertrouwen. Omdat ze bang is om afgewezen te worden, heeft ze eigenlijk nooit dates. De ware heeft ze dan ook nog niet gevonden.

My One & Only

Stephanies vriendin Lisa (Amy Groening) werkt voor het datingprogramma My Only. Omdat ze het hoog tijd vindt dat Stephanie eens aan de man raakt, schrijft ze haar in als deelnemer.

Eigenlijk ziet Stephanie dat helemaal niet zitten, maar omdat Lisa maar blijft aandringen besluit ze het spelletje toch mee te spelen.

In My One & Only zet het datingprogramma Stephanie en Oliver (Stephen Huszar) een tijdje op een romantische ranch in Wyoming. Daar moeten ze uitvogelen of ze voor elkaar gemaakt zijn.

Gids

Stephanie vindt hem al meteen knap, dus misschien zit er we meer in. Dan is het lastig dat er de hele tijd camera's bij zijn. Zo leer je elkaar toch niet echt lekker kennen.

En dan is er ook nog Alex (Sam Page). Hij is de zoon van de rancheigenaar en fungeert tijdens de opnames als gids voor Oliver en Stephanie.

Eigenlijk, als ze heel eerlijk is, voelt Stephanie bij hem wél meteen een vonk. Wie ze uiteindelijk kiest? Dat zie je in My One & Only

Meer over