Nachtdieren

Raven van Dorst waant zich in nachtleven

NPO 3 - woensdag 12 januari om 21:15

© BNNVARA
Raven van Dorst pakt in deze aflevering van Nachtdieren de Mustang voor een onthullend ritje door nachtelijk Alkmaar. De presentator ontmoet onder anderen een verliefde sm-meesteres en neemt plaats in een cirkel waarin mannen hun zielenroerselen delen.

Raven van Dorst start de Mustang voor een trip door nachtelijk Alkmaar. De presentator stort zich weer vol overgave in het nachtleven, waar nog steeds genoeg te beleven is. “Zelfs wanneer je denkt dat het door alle maatregelen overal uitgestorven moet zijn, blijft de nacht maar geven. Het begint een beetje een verslaving te worden zelfs, die ritten door de kleine uurtjes! Een donkere dwang.”

Raven van Dorst

Die verslaving brengt Van Dorst bij onder anderen sm-meesteres Manita. Ze is verliefd op een van haar slaven, en dat is niet altijd even handig. Ook openhartig zijn de mannen die bij elkaar komen in een cirkel om de hele nacht over hun gevoelens te praten. Van een heel andere orde zijn de nachtelijke escapades van de marine. Die is bezig met een oefening.

Meer over