Najib Amhali - Waar was ik

Openhartige Najib Amhali vertelt zijn verhaal in Najib Amhali - Waar Was Ik

SBS 6 - zondag 1 januari om 20:00

© Amhali Entertainment Group BV
Najib Amhali kampte jarenlang met diverse verslavingen. In de show Najib Amahali - Waar Was Ik uit 2019, waarin ook oude bekenden voorbijkomen, vertelt hij op zijn eigen manier over die periode en wat de verslavingen voor zijn gezin betekenden.

“Ik viel nog liever dood neer dan dat iemand aan me zou merken dat ik weer cocaïne gebruikte”, vertelde Najib Amhali in 2019 aan de Volkskrant. Zo’n twee weken na publicatie van het interview stond de cabaretier in Carré met zijn theatershow Najib Amhali - Waar Was Ik, waarvan vanavond een registratie is te zien.

Najib Amhali - Waar Was Ik

Van die angst dat iemand zijn cokeverslaving - gecombineerd met drank en gokken - zou ontdekken, is niets te merken. In de show vertelt hij over zijn verslavingen en wat dit voor zijn gezin betekende. Ook komen er oude bekenden voorbij. Natuurlijk doet de cabaretier zijn relaas op zijn eigen manier. Of, zoals Theaterkrant schreef: 'Maar het verhaal wordt door Amhali wel opgediend met een fantastische humorlaag en met veel zelfspot en zijpaadjes.'

Meer over