Nanny McPhee and the Big Bang

Nanny McPhee helpt op de boerderij in vervolgfilm Nanny McPhee and the Big Bang

NET 5 - vrijdag 1 december om 22:33

© Universal Pictures
In Nanny McPhee and the Big Bang komt de tovernanny weer in actie wanneer ze het hardst nodig, maar het minst gewenst is. Nanny McPhee (Emma Thompson) moet bijspringen op een familieboerderij.

In Nanny McPhee and the Big Bang moet tovernanny McPhee (Emma Thompson) orde scheppen in de chaos op de boerderij van de familie Green. Terwijl haar man oorlog voert, heeft de jonge moeder Isabel Green (Maggie Gyllenhaal) geen tijd meer voor haar kinderen omdat ze de boerderij draaiende moet houden. De plattelandskinderen krijgen het aan de stok met hun verwende neefjes uit de stad.

Nanny McPhee and the Big Bang

Tijdens de oorlog tussen de kinderen gebeuren er de raarste dingen. Zo komt er een vliegende motor voorbij en klimt een van de biggetjes steeds in bomen. Daarnaast komt er een standbeeld tot leven en duikt op de meest gekke plekken ineens een babyolifantje op. Daar weet Nanny McPhee wel raad mee. Met behulp van haar magische krachten leert Nanny McPhee de kinderen vijf nieuwe lessen te leren, in dit vervolg op Nanny McPhee uit 2005.

Emma Thompson

Emma Thompson, Maggie Smith, Rhys Ifans en Ralph Fiennes, die allemaal een rol spelen in Nanny McPhee and the Big Bang spelen, zijn ook allemaal te zien in de laatste twee Harry Potterfilms.

Meer over