Nature Gone Wild

Moeder natuurlijk kan behoorlijk bruut zijn

HISTORY - maandag 28 juni om 19:35

Ontspannen tripjes in de natuur veranderen in levensgevaarlijke situaties als Moeder Natuur toeslaat. Ontdekkingsreiziger Greg Aiello laat de beste virals zien in Nature gone wild!

Als het aan professionele gids, ontdekkingsreiziger en Emmy-winnaar Greg Aiello ligt geldt er maar één basisregel als je de natuur in trekt: wees altijd voorbereid op een aanval. Of het nu uit het water, de bosjes of zelfs de lucht komt: het gevaar ligt altijd op de loer. In het HISTORY Channel-programma Nature gone wild zie je de indrukwekkendste filmpjes gemaakt door mensen die het natuurgeweld van dichtbij meemaakten.

IJs-tsunami

Van een aanval van een beer tot een tsunami veroorzaakt door een smeltende ijsrotswand; de beste ongecensureerde beelden van levensgevaarlijke gebeurtenissen in de natuur zijn verzameld in Nature gone wild. Greg Aiello leidt in, maar geeft ook tips over hoe je als kijker een dergelijke situatie kunt voorkomen. Al komt beste tip misschien al wel uit de titel van de eerste aflevering: Run bro run! En zo is het maar net.

Nature Gone Wild zie je vanaf 28 juni, iedere maandag om 19.35 uur bij HISTORY Channel

Meer over