NCIS: Hawaii

Het NCIS-team staat wederom voor een raadsel: waar komen de drugs vandaan?

NET 5 - maandag 25 september om 20:30

© CBS
Een korporaal komt in deze aflevering van NCIS: Hawaii om het leven in een getijdenpoel. Een overdosis van de pijnstiller fentanyl blijkt de oorzaak te zijn. Het NCIS-team moet op zoek naar de bron, voordat er nog meer dodelijke slachtoffers vallen.

Net als de series Hawaii Five-0 en Magnum P.I. wordt NCIS: Hawaii opgenomen op het Hawaïaanse eiland Oahu. Voor de makers vormden de dodelijke bosbranden op Maui vorige maand geen direct gevaar, maar de acteurs waren diep geschokt door de vele doden en grote verwoesting op het buureiland. Vanessa Lachey, die de rol van Jane Tennant vertolkt, liet weten dat de studio achter de serie een deel van zijn garderobe heeft gedoneerd aan mensen die voor het vuur op de vlucht moesten.

NCIS: Hawaii

In deze aflevering van NCIS: Hawaii komen Tennant en haar team in actie nadat een korporaal in een getijdenpoel overlijdt door een overdosis fentanyl. Waar de gevaarlijke drug vandaan komt is een raadsel, dus het team moet op zoek naar de bron voordat er meer slachtoffers vallen.

Meer over