NCIS: Hawaii

Het tweede seizoen van NCIS: Hawaii start meteen met een mysterie

NET 5 - maandag 21 augustus om 20:30

© CBS
Geen rustig begin voor het tweede seizoen van NCIS: Hawaii. De levensgevaarlijke crimineel Maxwell is gevlucht naar Hawaï en de agenten hopen hem daar te pakken. Maar in het vliegtuig waarmee hij zou aankomen, zitten alleen dode passagiers.

Jane Tennant (Vanessa Minnillo) en haar collega's kunnen niet rustig opstarten aan het begin van het tweede seizoen van NCIS: Hawaii. De beruchte terrorist Herman Maxwell heeft aangekondigd onderweg te zijn naar het eiland. Dat is vreemd, want waarom komt hij die kant op terwijl hij weet dat hij door het team gezocht wordt?

NCIS: Hawaii

Een mogelijk antwoord op die vraag is dat er een wereldwijde maritieme oefening met veel aanwezige pers gepland staat: een goede gelegenheid voor een aanslag. Maxwell zit gek genoeg niet in het vliegtuig. Iedereen die wel aan boord van de vlucht zat is, behalve de piloot, bij aankomst overleden.

Op een mobiele telefoon van een slachtoffer is een video te zien van Maxwell waarop hij laat zien dat hij al op het eiland is en hij het team dus heeft misleid.

Het tweede seizoen NCIS: Hawaii is vanaf maandag 21 augustus wekelijks om 20:30 uur te zien op Net5.

Meer over