New Amsterdam

Helens moeder maakt het Max pittig in New Amsterdam

NET 5 - dinsdag 29 maart om 21:25

© NBC
Helen krijgt in deze aflevering van New Amsterdam haar moeder op bezoek, die haar eigen kijk op Helens relatie met Max heeft. Op de Spoedeisende Hulp hebben Lauren en Floyd hun handen vol aan een gezin dat is betrokken bij een ernstig auto-ongeluk.

Het gaat steeds beter tussen Max (Ryan Eggold) en Helen (Freema Agyeman). Ze raken eraan gewend om hun levens met elkaar te delen. Toch blijkt in deze aflevering van New Amsterdam dat ze nog niet helemaal op dezelfde golflengte zitten. Dat wordt duidelijk wanneer Helen bezoek krijgt van haar moeder, die haar heel eigen kijk op hun relatie heeft.

New Amsterdam

Op de Spoedeisende Hulp hebben Lauren (Janet Montgomery) en Floyd hun handen vol aan een gezin dat betrokken is geraakt bij een ernstig auto-ongeluk. De ouders maken zich vooral grote zorgen om hun kindje en daar hebben ze een goede reden voor.

Iggy moet een verwarde patiënt bijstaan. Het blijkt dat deze man nauwe banden heeft met een van de medewerkers van het ziekenhuis. Dat maakt zijn behandeling er niet makkelijker op.

Meer over