The Family Man

Nicolas Cage heeft een gezinnetje in The Family Man

NET 5 - zaterdag 31 december om 02:47

© http://photo.orf.at
Als de vrijgezelle yup Jack op Eerste Kerstdag wakker wordt, belandt hij in het leven dat hij had kúnnen hebben. The Family Man is een echte feelgoodfilm voor de hele familie.

Nicolas Cage speelt de steenrijke yup Jack Campbell. Hij heeft het prima voor elkaar: hij woont in een mooi appartement, rijdt in een supersnelle Ferrari, heeft veel geld en geniet van zijn vrijgezellenbestaan. 

The Family Man

Als Jack op een ochtend wakker wordt, is alles opeens anders. Hij wordt gewekt door zijn hond, zijn twee kinderen en zijn vrouw. Dat is gek: Jack heeft geen hond, geen vrouw en al helemaal geen kinderen.

Zijn appartement is ineens een doorsnee-rijtjeshuis. Zijn snelle auto? Foetsie. Op zijn werk weet niemand wie Jack is.

Wat is er aan de hand? Jack komt in The Family Man terecht in het leven dat hij had kúnnen hebben als hij met zijn jeugdliefde Kate (Téa Leoni) getrouwd was. 

Net op het moment dat hij aan zijn nieuwe leven gewend is, wordt Jack weer wakker in zijn bachelor pad. Hij besluit Kate op te zoeken om te kijken of zij zich ook afvraagt hoe haar leven had kunnen zijn.

Nicolas Cage

De Ferrari waar Jack in The Family Man in rijdt, was ooit echt van Nicolas Cage. Hij verkocht de bolide ongeveer een jaar voor de opnamen van de film begonnen.

Meer over