Frist Dates VIPS

BN'ers op zoek naar liefdesgeluk op Valentijnsdag

Het is Valentijnsdag in het restaurant. De dates krijgen op deze romantische dag een speciaal tintje. Vrijgezelle BN'ers hebben een afspraakje met onbekende potentiële partners. Bij wie bloeit de liefde op?

Het is Valentijnsdag en First dates laat deze romantische dag natuurlijk niet aan zich voorbij gaan. De vrijgezellen weten normaal gesproken al niet wie hun date is, maar nu staat hen een nog grotere verrassing te wachten. Ze hebben namelijk een afspraakje met een bekende Nederlander die meer geluk in de liefde hoopt te vinden. Onder meer Maik de Boer en Giel Beelen doen mee. Naar verluidt heeft Giel zelfs al dikke verkering met zijn date!

Valentijnsdag = commerciële onzin?

Ze horen hoe dan ook allemaal bij de groep Nederlanders die Valentijnsdag geen 'commerciële onzin' vindt. Een derde van de bevolking - en dan vooral millennials - blijkt het feest graag te vieren. De jonge generatie besteedt zelfs al gauw meer dan 50 euro aan een cadeautje voor zijn of haar partner. Restauranthouders zullen ook geen moeite hebben met de dag van de liefde. Steeds meer stellen én vrijgezellen gaan dan uit eten.

Meer over: