Een huis vol

Bbq'end het nieuwe seizoen van Een Huis Vol in

NPO 1 - dinsdag 26 juli om 19:06

© KRO-NCRV
Het is tijd voor een gloednieuw seizoen van Een Huis Vol, waarin het bbq-tijd is bij de familie Jelies. Aida's vriendje Sven maakt zijn opwachting. Bij de Buddenbrucks zorgt Rob in zijn eentje voor de kinderen. Pixie-Lien Cudogham zoekt een middelbare school.

Het is wederom lekker druk in dit nieuwe seizoen van Een Huis Vol. Dat begint meteen al bij de familie Jelies waar het in deze eerste aflevering bbq-tijd is. Om de weekendvreugde compleet te maken, gaat ook de jacuzzi aan. Het wordt helemaal gezellig als Aida’s vrienden én haar vriendje Sven langskomen.

Familie Buddenbruck

In Duitsland is Thaila Buddenbruck aan een kappersopleiding begonnen. Dat is met zo’n groot gezin een behoorlijke uitdaging. Ook voor Rob, die in zijn eentje voor de kinderen zorgt wanneer Thaila ’s avonds naar school gaat.

Bij de Cudoghams is voor dochter Pixie-Lien bijna de middelbareschooltijd aangebroken. Na de zomer gaat ze naar de brugklas. Ze moet alleen nog een geschikte school vinden en dat heeft in Amsterdam heel wat voeten in aarde.

Meer over