Serengeti

Baviaan BIbi wordt verbannen in nieuwe aflevering Serengeti

NPO 1 - zaterdag 28 januari om 19:05

© EO
Na de overstromingen kan Pride Lands zich vernieuwen. Het is een prima jachtterrein geworden voor de luipaarden, waar ook de welpjes leren jagen. De mieren, op zoek naar een nieuwe rustplek, vallen in deze aflevering van Serengeti alles aan op hun pad.

In Serengeti rouwt olifant Nalla om het verlies van haar zus. Daar is weinig tijd voor, want Kadogo is vermist. Het jakhalspaar Shavu en Shaba zien in de resten van de dode olifant een prima maaltijd, maar moeten daarvoor in strijd met de gieren.

Pride Lands

Na de overstromingen kan Pride Lands zich herstellen, vernieuwen. Het is een prima jachtterrein geworden voor de luipaarden. Ook de luipaardwelpjes proberen zich het jagen eigen te maken, maar dat draait eerder uit op een spelletje.

Serengeti

Baviaan Bibi grijpt Cheka's baby. Niet slim, want het lijkt erop dat Bibi daarom uit de groep verbannen wordt. Het venijn komt van de kleinste dieren. Door de overstroming hebben de mieren hun nest verlaten op zoek naar een nieuwe rustplek. Ze vallen alles aan wat ze tegenkomen.

Meer over