NCIS

De nieuwe zaak van Alden Parker rijt oude wond open in nieuwe aflevering van NCIS

NET 5 - maandag 3 april om 20:30

© CBS
De nieuwe zaak van agent Alden Parker rijt in deze aflevering van NCIS een oude wond open. Parker verwijt verdachte Clayton Wills dat zijn werkpartner jaren geleden in een rolstoel is beland. Frustraties daarover reageert hij af op zijn collega's.

Na de moord op een koerier blijkt er voor drie miljoen dollar aan illegale opioïden in zijn busje te liggen. Het spoor wijst in de richting van Clayton Wills (Bill Dawes), een crimineel die agent Alden Parker (Gary Cole) maar al te goed kent uit een oude zaak. Een naaste collega van Parker belandde doen door toedoen van Wills in een rolstoel, en hoewel hij destijds tot twintig jaar cel werd veroordeeld, kwam hij al na drie jaar op vrije voeten.

Brian Dietzen in NCIS

Deze aflevering van NCIS werd mede geschreven door Brian Dietzen, de acteur die al sinds het eerste seizoen de rol van Jimmy Palmer speelt. Aanvankelijk vervulde Palmer een bijrol als assistent van Ducky (David McCallum), maar door de jaren heen wist hij zich langzaam maar zeker op te werken tot patholoog-anatoom.

Meer over