Carrie ten Napel spreekt met bekende coronagezichten

1 september 2021 10:15 | kijktips | Door Jorrit van Broekhoven

© MAX
Tijdens de coronacrisis waren er veel nieuwe gezichten op tv. Carrie ten Napel praat met hen over hun plotselinge bekendheid. In de slotaflevering van Nieuwe gezichten gaat ze in gesprek met viroloog Ab Osterhaus en arts Gor Khatchikyan.

Aan het begin van de coronacrisis was spoedeisendehulparts Gor Khatchikyan te zien in het tv-programma Frontberichten. Hij vertelde niet over zijn medische expertise, maar probeerde de angst van zijn patiënten en zijn collega's te laten zien. Daardoor werd hij een veelgevraagde gast in praatprogramma's.

Carrie ten Napel 

Dat werd hem na een tijd wat te veel, en hij trad terug uit de voorgrond. Op Facebook zegt hij daarover: "Afgelopen maanden heb ik op alle tv-verzoeken nee gezegd om even uit te rusten. Bewuste keus om mijn focus goed te houden." Voor Nieuwe gezichten maakt hij een uitzondering. Carrie ten Napel praat met hem over zijn plotselinge beroemdheid. Ook gaat ze in gesprek met viroloog Ab Osterhaus, die de afgelopen maanden wel regelmatig aanschoof in de talkshows.

Meer over