Good Sam

Zo vader zo dochter in nieuwe ziekenhuisserie Good Sam

NET 5 - dinsdag 8 november om 20:30

© CBS
Net5 is weer een ziekenhuisserie rijker. Vanaf vandaag kijk je namelijk wekelijks naar een nieuwe aflevering van de Amerikaanse serie Good Sam.

De Amerikaanse ziekenhuisreeks Good Sam draait om dr. Sam Griffith (Sophia Bush) die het nieuwe hoofd van chirurgie wordt, nadat haar baas dr. Rob 'Griff' Griffith (Jason Isaac) in coma raakt. In korte tijd weet ze uit te groeien tot een fijne arts die ook nog eens leiding kan geven aan een volwaardig team. Maar lang kan ze niet genieten van haar nieuwe rol in het ziekenhuis.

Good Sam

Wanneer haar voormalig baas maanden later wakker wordt en zijn taken hervat, moet Sam toezicht houden op deze egoïstische expert die haar geweldige talent nooit heeft erkend. En het grootste probleem? Deze man is ook nog eens toevallig haar vader.

Eén seizoen

Good Sam is uiterst geschikt voor mensen die houden van korte series. De reeks bestaat namelijk uit slechts één seizoen en wordt ook niet verder uitgebreid. CBS heeft de serie al gecanceled na tegenvallende kijkcijfers en slechte recensies.

Meer over