Night at the Museum: Secret of the Tomb

De derde Night at the Museum-film

Paramount - woensdag 2 november om 20:30

© https://foxfilm.medianetworx.de/terms-of-use-printversion.aspx
Nachtwaker Larry en de levende museumstukken beleven in deze derde Night at the Museum-film weer allerlei spannende avonturen.

Het museum waar nachtwaker Larry (Ben Stiller) werkt heeft een nieuwe tentoonstelling. Larry moet ervoor zorgen dat die tentoonstelling ook 's nachts goed loopt.

Night at the Museum: Secret of the Tomb

De museumstukken in de tentoonstelling behoren tot leven te komen. Daar zorgt de magische Tablet van Ahkmenrah voor. Tenminste, dat is de bedoeling. Larry merkt in Night at the Museum: Secret of the Tomb dat de magie van de Tablet bijna uitgewerkt is.

Als de magie helemaal op is, komen de museumstukken niet meer tot leven. Dat betekent dat al Larry's vrienden uit de eerste twee Night at the Museum-films weer gewoon levenloze poppen zullen worden. Om dat te voorkomen, moet Larry naar het British Museum in Londen. Daar bevindt zich een farao die hem en zijn vrienden kan helpen.

Robin Williams

Larry gaat niet alleen naar Londen. Hij krijgt gezelschap van een aantal historische figuren. Types als Ahkmenrah (Rami Malek), Teddy Roosevelt (Robin Williams), Octavius (Steve Coogan) en Jedediah (Owen Wilson) reizen met nachtwaker Larry mee.

Night at the Museum: Secret of the Tomb is de laatste film waarin Robin Williams te zien is. De acteur maakte een paar maanden voor de première een eind aan zijn leven.

Meer over