Night Hunter

Henry Cavill in kat-en-muisspel in Night Hunter

RTL 7 - maandag 10 januari om 20:29

© https://presseportal.zdf.de/
Tijdens zijn jacht op een serieverkrachter in de film Night Hunter, staat Marshall tussen meerdere hete vuren. Wie kan hij nu vertrouwen?

In zijn jacht op een serieverkrachter ontmoet agent Marshall (Henry Cavill) twee mensen die het recht in eigen hand hebben genomen: ex-rechter Cooper (Ben Kingsley) en zijn partner Lara (Eliana Jones).

Night Hunter

Marshall pakt een verdachte op, maar die is geestelijk gehandicapt. Hij moet wel onschuldig zijn. Psycholoog Rachel (Alexandra Daddario) moet uitzoeken of dat klopt. Ondertussen gaat Marshall verder op zoek naar de echte dader. Het brengt hem van de ene naar de andere benarde situatie. 

Ben Kingsley

Met zijn 78 jaar is Ben Kingsley voorlopig nog niet klaar met acteren. Met een kleine 150 rollen, is hij een van meest ervaren acteurs binnen de filmwereld. Zijn bekendste rol is nog steeds die van Ghandi in de gelijknamige film. Hiervoor won hij een Oscar en daarnaast is hij nog eens drie keer genomineerd voor een Oscar. Voor de komende twee jaar zal Kingsley in nog zo'n tien producties te zien zijn. 

In een interview met Kinsley wordt duidelijk dat acteren voor hem onontkoombaar was. Kinsley: "Ik herinner me als kind al, ik was een jaar of zes of zeven, dat in mijn fantasie overal een onzichtbare filmploeg aanwezig was om mij te filmen".

Meer over