Nip/Tuck

Als je 'm nu ziet is het moeilijk voor te stellen, maar Richard Chamberlain was hét tieneridool van de jaren '60. De inmiddels 75-jarige acteur deed meisjesharten op hol slaan met zijn titelrol in de serie Dr. Kildare. 's Werelds mooiste dames stonden voor hem in de rij, maar Richard had geen oog voor ze.

De hartenbreker wist al jong dat hij op mannen viel, maar hield dat, met het oog op zijn carrière, jarenlang verborgen. Pas in 2003 kwam hij uit de kast in zijn biografie Shattered love. "Toen ik opgroeide was het een schande om homo te zijn. Ik had een intense hekel aan mezelf en dat deel van mij joeg me grote angst aan."

Martin Rabbett
Gelukkig kan de acteur nu eindelijk openlijk van de liefde genieten. Hij is al meer dan dertig jaar samen met producer Martin Rabbett, met wie hij samenwoont op Hawaï. Sinds zijn openbaring speelt Richard regelmatig homoseksuele (gast)rollen.

Toyboy
Zo ook vanavond in Nip/Tuck. Richard is hierin te zien als miljonair Arthur, die zijn toyboy Mitchell meeneemt naar de kliniek van McNamara en Troy voor wat knip- en plakwerkzaamheden.

Reageren