No Strings Attached

Ashton Kutcher deelt het bed met Natalie Portman in No Strings Attached

Spike - donderdag 13 januari om 20:33

© http://www.paramount.de/Info/Nutzungsbedingungen
Emma en Adam uit No Strings Attached kennen elkaar al jaren. Eens in de zoveel tijd komen ze elkaar weer tegen. Niets bijzonders, of toch wel?

Het is alweer dik vijftien jaar geleden dat Alex en Emma elkaar voor het eerst ontmoetten. Nu belanden ze ineens met elkaar in bed.

No Strings Attached

In die vijftien jaar hebben Emma (Natalie Portman) en Alex (Ashton Kutcher) elkaar nog een paar keer gezien. Eens in de zoveel tijd komen ze elkaar tegen op een feestje.

Tot nu dus: Alex wordt met een enorme kater wakker bij Emma thuis op de bank. Als ze hem vertelt wat hij de nacht ervoor heeft uitgespookt, komt van het een het ander.

Daar moet het bij blijven, daar zijn ze het over eens. Nou vooruit: Emma en Alex kunnen best wel vaker tussen de lakens belanden, maar het moet geen liefdesrelatie worden. 

No Strings Attached dus. Ze zijn elkaar niets schuldig.

Natalie Portman

Bij een romcom als deze kun je er donder op zeggen dat dat anders gaat lopen. Er komt een moment dat een van de twee verliefd wordt.

En warempel: dat gebeurt. Dat Emma en Alex elkaar aan het eind van No Strings Attached in de armen zullen sluiten, is dan ook geen verrassing.

Het gaat om de weg daarnaartoe. Met acteurs als Natalie Portman en Ashton Kutcher is het helemaal niet erg om naar die weg te kijken.

Friends with Benefits

No Strings Attached verscheen in 2011. In dat jaar verscheen er nog een film over twee vrienden die het bed met elkaar delen: Friends with Benefits.

In die film speelt Mila Kunis een van de hoofdrollen. Zij en Ashton Kutcher zijn sinds 2012 een stel.

Meer over