Melody Klaver krijgt het zwaar te verduren in NOOD

NPO 3 - dinsdag 28 februari om 22:09

© Stephan Velema
Centralist Lieke krijgt in deze aflevering van Nood een telefoontje vanuit een partycentrum. Een verwarde man zegt een mes in zijn rug te hebben, maar de precieze oorzaak weet hij niet. Bovendien zit deze Lucho helemaal niet op hulp te wachten.

"Er zit een mes in mijn onderrug", hoort centralist Lieke aan de andere kant van de lijn in Nood. Ze wil het slachtoffer helpen, maar deze Lucho (Ayrton Kirchner) maakt het haar niet makkelijk. Hij weet niet precies hoe hij gewond is geraakt en wil verder niet veel kwijt. Alleen dat hij 'in het partycentrum werkt', wederom een onduidelijk verhaal. Zijn vermeende werkgever zegt immers dat hij Lucho niet kent. Kortom, Lieke is ten einde raad.

Melody Klaver

Twee dagen voordat seizoen 2 van Nood eindigt (op 21 maart, red), is haar vertolker Melody Klaver alweer in een andere serie te zien. Vanaf 19 maart speelt de actrice met onder meer Monic Hendrickx en Maarten Heijmans in de NPO 3-sciencefictionserie Arcadia, een Vlaams-Nederlandse productie over een samenleving in een nabije toekomst.

Meer over