Winfried & Saïda

NOS vanavond opnieuw met special over corona

De NOS komt vanavond voor de vierde keer met een speciale uitzending rondom het coronavirus. Presentatoren Winfried Baijens en Saïda Maggé leggen vragen van het publiek voor aan deskundigen.

Voor de vierde keer in vier maanden maakt de NOS vanavond een uitzending met informatie over de coronacrisis. Dat daar behoefte aan is, bewees volgens de NOS de vorige uitzending op 28 april: die trok 1,7 miljoen kijkers. Bovendien kwamen er 23.000 vragen binnen.

Vragen over corona

Ook in de vierde Het Coronavirus: Feiten en fabels staan de vragen van het publiek centraal. We zijn enkele dagen voordat op 1 juni veel maatregelen worden versoepeld, maar wat mag er nu wel en wat mag niet? En hoe gaat het met de zomervakantie? Blijven we in Nederland? Kunnen we naar andere landen en zo ja: welke?

Winfried & Saïda

NOS-presentatoren Winfried Baijens en Saïda Maggé leggen de vragen voor aan deskundigen. Het publiek kan nog steeds vragen insturen via coronavragen@nos.nl, en ook via de social kanalen van de NOS: Facebook, Twitter en Instagram, met #coronavragen.

Meer over: