NPO Radio 5 Evergreen top 1000

Aftellen met Erik en Angela in het muziekprogramma NPO Radio 5 Evergreen Top 1000

NPO 1 - maandag 20 november om 15:23

© MAX
Angela Groothuizen en Erik de Zwart zijn de nieuwe gezichten van de tv-versie van de NPO Radio 5-hitlijst vol feelgoodnummers en klassiekers die iedereen kan meezingen. Het duo zet in NPO Radio 5 Evergreen Top 1000 onvergetelijke songs in het zonnetje.

De stemmen zijn geteld en de rangschikking is bekend: deze week is de vijftiende editie van de NPO Radio 5 Evergreen Top 1000 te horen. Omroep MAX heeft Angela Groothuizen en Erik de Zwart bereid gevonden om de vijfdelige televisieversie van deze nostalgisch verantwoorde hitlijst te presenteren. Een ideale keus: dit duo kan bogen op decennia aan vakkennis.

Angela Groothuizen en Erik de Zwart

Groothuizen is al sinds 1978 actief als zangeres, in datzelfde jaar maakte De Zwart zijn debuut als radio-dj. Ze hebben over alles en iedereen wel een smakelijke anekdote paraat. Kijkers krijgen een lesje popgeschiedenis, horen opmerkelijke verhalen achter nummers en artiesten en mogen zelf vertellen over hun favoriete liedjes uit de lijst. Uiteraard komen er ook veel muziekclips voorbij.

NPO Radio 5 Evergreen Top 1000 is vanaf maandag 20 november dagelijks om 15:25 uur te zien bij MAX op NPO1.

Meer over