Welke man wint Heel Holland bakt nog een keer?

29 september 2021 11:15 | kijktips | Door Jacob-Jan van de Groep

© MAX
In de acht seizoenen die er van de bakshow Heel Holland Bakt zijn uitgezonden waren er drie mannelijke winnaars: Rutger, Menno en Hans. Wie schaart zich na deze finale met alleen maar mannelijke bakkers in dit illustere rijtje?

Een ‘herensociëteit’ noemde André van Duin de halve finale, toen twee weken geleden bekend werd dat Narcis als laatste vrouw de tent moest verlaten. Nu is het tijd voor de finale van Heel Holland bakt nog een keer, waarin de drie overgebleven deelnemers Gwenn, Cas en Jacques bakken voor de winst. Drie mannen in de finale, dat is nog niet eerder voorgekomen in de populaire bakshow. Begin dit jaar streed Elizabeth samen met Thijs en Eric om de winst, maar uiteindelijk ging zij er met de bakbokaal vandoor. Het jaar daarvoor bereikten alleen vrouwen de finale en won Anouk met haar eetbare boekenkist.

Rijtje

In de acht seizoenen die er van het programma zijn uitgezonden, waren er drie mannelijke winnaars: Rutger, Menno en Hans. Schaart Gwenn, Cas of Jacques zich vanavond in dit illustere rijtje? De strijd om de Heel Holland Bakt-stolp barst los.

Meer over