Nurses

Wolf onder druk in slotaflevering Nurses

NET 5 - dinsdag 28 juni om 23:10

© claudia@stuffmedia.ro
Grace moet in deze eerder uitgezonden aflevering van Nurses laten zien wat ze waard is nadat ze dr. Thomas Hamilton heeft beschuldigd. Wolf komt steeds meer onder druk te staan en dat heeft grote gevolgen. Ash is gedwongen een bekentenis te doen aan Sinead.

Grace (Tiera Skovbye) heeft het moeilijk in de laatste aflevering van het eerste seizoen van Nurses. Haar beschuldiging dat dr. Thomas Hamilton haar seksueel heeft misbruikt leeft in het ziekenhuis. Het bestuur staat achter haar, maar sommige van zijn collega’s kiezen zijn kant. Het is nu aan Grace om te laten zien wat ze waard is.

Nurses

Het gaat ook niet goed met Wolf (Donald MacLean Jr.). Hij wordt gedwongen meer morfine te stelen van een van zijn patiënten. Tot slot komt Sineads alcoholprobleem aan het licht. Wanneer Ash (Natasha Calis) de lege drankflessen ontdekt en de partner van haar baas erover vertelt, wordt Sinead zo boos dat ze de zorg voor Ash’ patiënt overneemt. In dronken toestand. De operatie verloopt dan ook niet zonder gevaar. (HH)

Meer over