Office Race

Beck Bennett moet het opnemen tegen zijn baas in Office Race

Com. Centr. - zondag 17 december om 20:55

De luie Pat (Beck Bennett) moet het in een marathon opnemen tegen zijn nieuwe, fitte baas Spencer, die hij niet kan uitstaan.

Pat (Beck Bennett) verzorgt zichzelf behoorlijk slecht: hij gaat laat slapen, eet ongezond en krijgt niet genoeg beweging. Ook op zijn werk is Pat lui.

Joel McHale

Zijn collega Spencer (Joel McHale) is echt zijn tegenpool in de komedie Office Race. Hij is super fit, gemotiveerd en gezond. Pat vindt hem maar vervelend.

Als hun baas Julie een promotie krijgt, kiest ze Spencer al haar vervanger. Niet alleen is hij nu de baas van Pat, daarnaast vertelt Julie Pat dat hij echt beter zijn best moet gaan doen. Anders zal hij ontslagen worden. 

Als Spencer en Pat samen naar een meeting met cliënt Rita in een bar zijn, komt het gesprek op hardlopen.

Spencer en Rita gaan allebei een marathon lopen voor een goed doel. Dan beweert Pat ineens dat hij ook meedoet aan de marathon.

Met die leugen brengt hij zichzelf in een lastig parket.

Office Race

Om er nog een schepje bovenop te doen, sluiten Pat en Spencer een weddenschap. De persoon die als laatste over de finishlijn komt, moet een donatie doen aan het goede doel van de ander.

Om deze strijd in zijn voordeel te beslechten, zal Pat voor het eerst echt alles moeten geven. Hij zal zijn leven drastisch anders moeten invullen. Of hem dat lukt, zie je in Office Race.

Meer over