Oh, wat een jaar!

John van den Heuvel en Ria Valk gaan terug naar de jaren 70

RTL 4 - zaterdag 23 oktober om 20:00

© RTL
Hij heeft een bloedserieuze baan, maar John van den Heuvel is altijd in voor een spelletje. De misdaadjournalist en zijn tegenstander zangeres Ria Valk gaan in Oh, wat een jaar terug naar het jaar 1978. Zij was toen 37, hij pas zestien.

In deze laatste aflevering van Oh, wat een jaar van dit seizoen is het de beurt aan John van de Heuvel en Ria Valk om hun beste beentje voort te zetten. Chantal Janzen test hen - en hun panelleden Carlo Boszhard en Ruben Nicolai - namelijk op hun kennis over 1978. Wat weten ze nog van het WK in Argentinië? Wie gaf het allereerste popconcert in ons land? En waarom kwam vluchtmaatschappij KLM in het nieuws?

John van den Heuvel

De normaal zo serieuze John van de Heuvel laat zich in dit programma dan ook van een andere kant zien, inclusief krullende pruik. Hij was in 1978 pas zestien, maar heeft goede herinneringen aan die tijd. "In 1978 zat ik op de havo en ben ik blijven zitten. Het was allemaal veel te gezellig. Je leert het uitgaan een beetje ontdekken en ik had een brommer", zo vertelt hij o.a. in de aflevering die al op Videoland staat. 

Benieuwd wat nog meer? Je ziet Oh, wat een jaar zaterdag om 20:00 uur op RTL4.

 

 

Meer over