Oh, wat een jaar!

Chantal Janzen gaat terug naar de jaren 80

RTL 4 - zaterdag 23 april om 20:01

© RTL
Chantal Janzen zet in deze aflevering van Oh, Wat een Jaar de klok veertig jaar terug en voelt teamcaptains Carlo Boszhard en Ruben Nicolai aan de tand over 1982. Ze krijgen versterking van presentatrice Froukje de Both en komiek Ruben van der Meer.

In de derde aflevering van Oh, Wat een Jaar! zet Chantal Janzen de klok precies veertig jaar terug. En dat komt goed uit. 1982 was namelijk een behoorlijk vol jaar.

Oh, Wat een Jaar

Zo was het het jaar dat Bettine Vriesekoop wereldkampioen tafeltennis werd en Philips de allereerste cd op de markt bracht. Het was het jaar dat Doe Maar hits scoorde met ‘De bom’ en ‘Doris Day’. Toto bracht de klassieker ‘Africa’ uit en Vanessa had een hit in Nederland met ‘Upside down’. Filmklassiekers als E.T. en Annie beleefden hun Nederlandse bioscooppremière. Het was ook het jaar dat de prins William het levenslicht zag en Groot-Brittannië een oorlog begon om de Falklandeilanden.

Froukje de Both

Teamcaptains Ruben Nicolai en Carlo Boszhard krijgen hulp van presentatrice Froukje de Both en komiek Ruben van der Meer om wijs te worden uit dit jaar vol memorabele momenten.

Meer over