Oh, wat een jaar!

Chantal, Ruben en Carlo terug naar het recente verleden van 2002

RTL 4 - zaterdag 11 september om 20:00

© RTL
Chantal Janzen gaat in Oh, wat een jaar! een kleine twintig jaar terug in de tijd en stelt kandidaten Edsilia Rombley en Rick Brandsteder op de proef met vragen over 2002. Hoe zagen teamcaptains Carlo Boszhard en Ruben Nicolai er toen uit?

Soms kan Oh, wat een jaar! onbedoeld behoorlijk confronterend zijn. In deze aflevering staat 2002 centraal. Dat jaartal klinkt nog relatief recent, maar ligt toch alweer bijna twintig jaar in het verleden. Het is het jaar dat voor het eerst euro's uit de geldautomaat kwamen en iedereen nog wist waar 'DING FLOF BIPS' voor stond.

Chantal Janzen

Het is ook het jaar van de val van het tweede Paarse kabinet, de opkomst van de LPF en de moord op Pim Fortuyn. In 2002 had de Spaanse groep Las Ketchup een klassieke zomerhit te pakken met het aanstekelijke 'The ketchup song'. Al met al een bewogen jaar waar Chantal Janzen teamcaptains Ruben Nicolai en Carlo Boszhard van alles over te vragen heeft. Ze krijgen versterking van presentator Rick Brandsteder en zangeres Edsilia Rombley.

Meer over