Onder vuur

Tweede seizoen Onder Vuur van start op Vlaamse zender Eén

VRT1 - zondag 30 oktober om 20:44

© https://fotoweb.vrt.be/fotoweb/archives/5004-VRT-Fotoportaal/
Heb je genoten van het allereerste seizoen van Onder Vuur op Netflix? Goed nieuws, want de Vlaamse zender Eén zendt vanaf vandaag wekelijks een nieuwe aflevering uit.

De Vlaamse fictiereeks Onder Vuur draait om een onstuimige groep brandweermannen en -vrouwen van de Oostendse post Oosteroever. Hun motto: het redden van levens gaat voor de regels volgen.

Onder Vuur

In het eerste seizoen van Onder Vuur - dat ook te zien is op streamingdienst Netflix - besloot luitenant Patrick onverwacht te vertrekken uit het korps en dat had ook de nodige invloed op het team. Iedereen voelde zich in de steek gelaten en met name Dominique (Lien De Graeve), de nieuwe vrouwelijke luitenant, moest dat bekopen.

Tweede seizoen

Vanavond gaat het tweede seizoen van start op de Belgische zender Eén en dat brengt natuurlijk ook weer nieuwe moeilijkheden met zich mee. Zo kampt Post Oosteroever met personeelstekort en verouderd materiaal wat duidt op een naderende fusie met Post Centraal. In afwachting daarvan moeten ze zich met beperkte middelen weten redden op gevaarlijke interventies. Patrick krijgt de kans om zijn oude post van een fusie te vrijwaren, op voorwaarde dat hij zijn opstandige vissersfamilie gewonnen krijgt voor het nieuwe windmolenpark op zee.

Meer over