One Shot

Slechts één kans om een catastrofe te voorkomen in One Shot

RTL 7 - maandag 8 mei om 20:27

© ftp://ftp.cyfraplus.pl/
In One Shot is het alle hens aan dek om een terroristische aanslag te voorkomen.

In een poging een terroristische aanslag op Washington D.C. te voorkomen, moet een eliteteam van Navy SEALs, onder leiding van luitenant Jake Harris (Scott Adkins) en junior CIA-analist Zoe Anderson (Ashley Greene), een gevaarlijke gevangene ophalen uit een gevangeniseiland. Deze gevangene, de waarschijnlijke leider van een terroristische organisatie, moet overgebracht worden naar een andere lokatie. 

One Shot

De spanningen laaien hoog op in One Shot wanneer adjunct-gevangenisdirecteur Jack Yorke (Ryan Phillippe) weigert de vermoedelijke terrorist vrij te laten. Wanneer de basis wordt aangevallen door een onbekend team, moeten ze noodgedwongen samenwerken om de missie te voltooien. Ze hebben slechts één kans om een terroristische aanslag op Washington D.C. te voorkomen.

Bijzondere lokatie

In de aftiteling is te zien dat de film volledig is opgenomen in Bentwaters Park in Suffolk, Verenigd Koninkrijk. Ook wel Royal Air Force Bentwaters oftewel RAF Bentwaters. Het publiek kent het als Bentwaters Parks, een voormalig station van de Royal Air Force, dat nu in handen is van een familiebedrijf. Zij beheren de verzameling unieke militaire gebouwen, diverse landschappen en bedrijvenpark. Particulieren en bedrijven kunnen er gebruik van maken. Maar ook filmproducties, zoals die van One Shot, maken hier graag gebruik van. 

Meer over