Spannende nieuwe dramaserie

Onmogelijk of een wonder?

Een vliegtuig met 191 passagiers komt na een turbulente vlucht aan in New York. Tot hun eigen verbazing blijken de inzittenden maar liefst vijfenhalf jaar vermist zijn geweest.

In de nieuwe spannende dramaserie Manifest blijken de passagiers van een normale lijnvlucht vijfenhalf jaar lang van de radar te zijn verdwenen. De passagiers zelf weten echter van niks en komen in eerste instantie nietsvermoedend aan op de luchthaven van New York. Als duidelijk wordt dat ze al jaren doodgewaand zijn en hun families en vrienden inmiddels compleet nieuwe levens hebben zónder hen, rest er maar een vraag: wat is er in ’s hemelsnaam gebeurd?

Familie Stone

Centraal in Manifest staat de familie Stone. Als de fatale vlucht naar New York overboekt blijkt, splitst de familie zich op. Een deel van de familie stapt op de eerste vlucht en Ben neemt met zijn zoontje Call en zijn zus Michaela een vlucht later… Eenmaal bekomen van de eerste schok, proberen Ben, Call en Michaela – die gek genoeg fysiek geen dag ouder lijken te zijn geworden in vijfenhalf jaar – hun levens weer op te pakken. Of zijn ze soms bedoeld voor iets groters dan ze ooit voor mogelijk hebben gehouden?

Dubbele afleveringen 

Het eerste seizoen van Manifest, dat in 2018 in de VS te zien was, is bij Net5 te zien met dubbele afleveringen. In de VS is het tweede seizoen van deze spannende serie net begonnen.

Bekijk de trailer:

 

Meer over:

Reageren