Onmogelijke duetten

Geen twijfel bij Davina

SBS 6 - zondag 6 juni om 21:30

© Talpa
Davina Michelle hoeft niet lang na te denken wanneer zij de vraag krijgt met wie ze een duet wil opnemen. Ook Jan Dulles, Ellen ten Damme, Ben Saunders, Berget Lewis en Thomas Berge nemen een ‘onmogelijk’ duet op.

Met wie heeft Ellen ten Damme altijd al eens willen zingen? Wie kiest Ben Saunders voor zijn clip in Onmogelijke duetten? Ook Berget Lewis en Thomas Berge krijgen de kans om een lied op te nemen met een onbereikbare zanger of zangeres. Jan Dulles kiest degene die volgens hem de beste tekstschrijver ooit is.

Davina met ...?

Davina Michelle hoeft ook niet lang na te denken wanneer zij de vraag krijgt met wie ze een duet wil opnemen. Daar komt maar één artiest voor in aanmerking. Zou het P!nk zijn? Davina Michelle (1995) maakte faam met haar YouTubekanaal waar ze covers van Engelse nummers op plaatste. Daarna ging het snel met haar carrière. ‘Duurt te lang’ werd een nummer 1-hit. Ook ‘Hoe het danst’ met Marco Borsato en Armin van Buuren, en ’17 miljoen mensen’ met Snelle voerden de hitlijsten aan.

Meer over