Onmogelijke duetten: Kerstspecial

Zingt Mart Hoogkamer een onmogelijk duet met Hazes?

SBS 6 - donderdag 23 december om 21:30

© Talpa
Onder anderen OG3NE, René Froger en Mart Hoogkamer zingen in deze speciale editie van Onmogelijke duetten een kerstduet met een onbereikbare artiest. Vooral voor die laatste is het een bijzondere ervaring. De volkszanger raakt geëmotioneerd als hij zijn duet terugziet.

Drie artiesten uit het eerste seizoen van Nick en Simons Onmogelijke duetten hebben geluk: Emma Heesters, Ronnie Flex en René Froger mogen voor de tweede keer op rij een duet zingen met een onbereikbare of overleden artiest. Speciaal voor deze editie zingen ze een kerstliedje met hun favoriete artiest.

Mart Hoogkamer

Voor OG3NE, Leo Alkemade en Mart Hoogkamer is het programma een heel nieuwe ervaring. Hoogkamer wil net zo beroemd worden als André Hazes en heeft een aardige stap in de goede richting gezet met zijn zomerhit van het afgelopen jaar, de oorwurm ‘Ik ga zwemmen’. Mag de 23-jarige een duet zingen met de overleden volkszanger of wordt het Elvis Presley, dat andere grote voorbeeld van de Leidse zanger? Hoogkamer kan hoe dan ook zijn tranen niet bedwingen als hij zijn duet terugkijkt.

Meer over