Onze boerderij: En nu zelf

Yvon Jaspers beleeft nieuwe avonturen in Onze Boerderij: En Nu Zelf

NPO 1 - zaterdag 3 september om 19:11

© KRO-NCRV
De droom van Yvon Jaspers komt uit: ze begint in het nieuwe programma Onze Boerderij: En Nu Zelf haar eigen boerderij. Met de hulp van bekende boeren gaat ze groenten oogsten, bloemen kweken en dieren houden. Marnix en Steffi gaan als eerste langs bij de boerin in spe.

Yvon Jaspers gaat even niet meer op bezoek bij de boeren, zij komen naar haar toe. En om een speciale reden. In Onze Boerderij: En Nu Zelf gaat de presentatrice groenten oogsten, bloemen kweken en dieren houden op een stuk land van haar buurman.

Onze Boerderij: En Nu Zelf

Twaalf zaterdagen lang krijgt ze hierbij hulp van haar inspiratiebronnen: de boeren uit Boer Zoekt Vrouw en Onze Boerderij. Zo helpen Jouke en Karlijn met de koeien, brengt Rob hommels en plant Jos de gladiolen. Steffi en Marnix komen als eerste langs. Op Jaspers' verzoek leent de vleesveehouder zijn drie biggen uit, zodat die het gras kunnen omwoelen. Al zijn het ook brutale beesten, weet de boerin in spe inmiddels. "Ik heb een dijk van een conditie opgebouwd door achter de ontsnapte varkens aan te hollen.”

Meer over