Onze boerderij: En nu zelf

Yvon Jaspers krijgt hulp van boerin Hilda in Onze Boerderij: En Nu Zelf

NPO 1 - zaterdag 15 oktober om 19:05

© KRO-NCRV
Oud-Boer zoekt vrouw-deelnemer Hilda neemt Yvon Jaspers deze week in Onze Boerderij: En Nu Zelf mee naar de Boschplaat op Terschelling. Hier mogen haar koeien vrij rondlopen. Op haar eigen boerderij wil Jaspers voorkomen dat er nog meer kuikens doodgaan.

Op de Boschplaat op Terschelling kunnen tot 150 koeien vrij rondlopen. Yvon Jaspers gaat er in Onze Boerderij: En Nu Zelf heen, in het gezelschap van een oude bekende: melkveehouder Hilda uit het afgelopen seizoen van Boer Zoekt Vrouw, die haar liefdesavontuur niet op tv maar online voortzette. Ze komt vaak in het duingebied; haar koeien lopen er ook.

Onze Boerderij: En Nu Zelf

Op Jaspers’ boerderij is er verder bezoek van Boer Zoekt Vrouw-deelnemers Steffi en Michelle, en kippenboer Ralph komt langs. Hij heeft vier soorten kippen meegenomen, want de presentatrice wil weer eieren uitbroeden met behulp van haar broedmachine. Als het goed is kan ze over vijf weken de eerste exemplaren verwachten. Intussen doet ze er alles aan om te voorkomen dat er meer kuikens doodgaan.

Meer over