Onze boerderij in Europa

Yvon Jaspers gaat met BZV-deelnemers op pad in Onze Boerderij in Europa

NPO 1 - zondag 16 april om 21:21

© KRO-NCRV
In het gezelschap van Yvon Jaspers doen oud-Boer zoekt vrouw-deelnemers in Onze Boerderij in Europa inspiratie op uit het boerenleven in Europa. Geitenhouder Gerben en zijn vriendin trappen af: ze bezoeken oude bekenden Herman en Fleur in Frankrijk.

De kick-off van Boer Zoekt Vrouw Europa is nog maar een week geleden en Yvon Jaspers gaat alweer de grens over. Dit keer met oud-deelnemers van het datingprogramma voor het zesdelige seizoen van Onze Boerderij in Europa.

Boerin Bertie

Overal geldt dezelfde vraag: hoe zorgen de boeren ervoor dat hun beroep toekomstbestendig blijft? In Engeland doen kijkersfavorieten Evert en Maud inspiratie op bij een Friese melkveehouder, in Frankrijk bezoeken Bertie en partner Rosita Nederlandse wijnbouwers. De Zeeuwse vergezelt Jaspers ook tijdens de andere reizen.

Onze Boerderij in Europa

In de eerste aflevering gaan geitenhouder Gerben en Vivian, die vorig jaar de liefde vonden, in Frankrijk naar oude bekenden Herman en Fleur. Daar staat Hermans melkveehouderij onder druk door steeds hogere kosten.

Meer over